Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo
Kapcsolat

Megoldások a nagyobb bevételért

egyedi szoftverfejlesztés,

Egyedire szabott ERP vagy CRM rendszerek, egyedi szállás- vagy pályafoglalási szoftverek, ingatlan értékesítő rendszerek, szkennelt dokumentumok karakterfelismerése, csak pár lehetőség, melyet az IDEASOL egyedi szoftver fejlesztés terén nyújt, hogy minél több igényét kielégítse. Tapasztalataink és az alábbi referenciák garantálják, hogy az IDEASOL csapata a szoftverfejlesztés területén is maximalizmusra törekszik.

Egyedi szoftverfejlesztéssel kapcsolatban kérjen személyes, díjmentes tájékoztatást szakértő munkatársainktól!

Kapcsolat

Szoftverfejlesztés, egyedi szoftverek tervezése és karbantartása

szoftver fejlesztése

Az informatikán belül ezernyi különböző területre létezik már olyan megoldás, mellyel akár több ember napokig tartó munkáját lehet néhány perc alatt elvégezni. Megesik azonban, hogy egy vállalkozásnak annyira egyedi és összetett munkafolyamatai vannak, hogy arra már nem nyújt kielégítő megoldást egyetlen sablon szoftver sem. Ilyenkor jön szóba az egyedi szoftverfejlesztés, mely egy pontosan az adott cég szükségleteire kifejlesztett megoldást kínál, és amelyet kifejezetten az adott munkafolyamatot és szükségeleteket felmérve alakítanak ki. Biztosítva ezáltal a lehető leghatékonyabb, legjobban kihasználható, legnagyobb megtakarítást eredményező szoftvert a vállalkozás számára, melynél a ráfordított összeg a legrövidebb időn belül akár sokszorosan is megtérül. Érdemes megfontolni tehát az egyedi szoftverek fejlesztését.

Ismerje meg az IDEASOL nyújtotta egyedi szoftver fejlesztési lehetőséget, mert ezzel fölfedezheti a cégében rejlő költségmegtakarítási lehetőségeket. Tudja meg, hogyan teheti hatékonyabbá a munkafolyamatokat, mert ezzel gyümölcsözőbbé teheti cége működését. Kérjen díjmentes tanácsadást még ma!

Kapcsolat

egyedi szoftver fejlesztése

Üzleti sikerek

Az csapatunk több éves tapasztalattal és széleskörű referenciákkal rendelkezik az egyedi szoftver fejlesztés terén. Szakembereink az igények mindenre kiterjedő felmérésével kezdve a leghatékonyabb megoldások megtalálásán át a legjobb szoftverek kifejlesztéséig teljes  segítséget nyújtanak.  A szoftverek fejlesztése után az egyedi szoftver használatánál felmerülő kérdésekkel, teendőkkel kapcsolatban minden igényt lefedő ügyfélszolgálattal, szükség esetén folyamatos karbantartással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Áraink kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy reálisak és megfizethetők legyenek, így a kis- és középvállalkozások számára is elérhetőek az egyedi megoldások, az egyedi szoftverfejlesztés.

  • Széles körű egyedi alkalmazások, szoftverek, fejlesztések
  • Több éves tapasztalat, magas minőség, felkészült szakemberek, összeszokott csapat
  • Az egyedi igények 100%-os kielégítése
  • Megoldás a legbonyolultabb feladatokra is
  • Ügyfélközpontú kiszolgálás
  • Számos referencia és elégedett ügyfelek

Az egyedi elképzelések alapján megrendszelt szoftver fejlesztése során felkészültségünknek és szakértelmünknek köszönhetően nem létezik olyan folyamat vagy igény melynek kielégítésére ne tudnánk megoldásokat kínálni. Nincs olyan munka, melynek folyamatait ne lehetne kiváltani egy egyszerűbb rendszerrel és gyorsabban elvégezni, nincs olyan költség, melyet ne lehetne csökkenteni!

Keressen minket, kérjen egyedi árajánlatot, mert mi találunk olyan informatikai megoldást, mely az Ön cégét is jelentősen sikeresebbé teszi. Az IDEASOL Egyedi szoftverfejlesztés az Ön vállalatát is  hozzásegíti üzleti sikerei eléréséhez!

Kapcsolat

Cégünk nem csak egyedi szoftverfejlesztésben tud Önnek segítséget nyújtani, széles körű portfóliónk lefedi vállalkozása minden területét a marketingtől kezdve a legyártásig. Részletes tájékoztatót az IDEASOL.HU honlapunkon talál.