Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo
Kapcsolat

 

Az IDEASOL Magyarország Kft. olyan felhasználóbarát, innovatív szoftverek fejlesztésével foglalkozik, amelyek hozzásegítik ügyfeleit az üzleti sikereik eléréséhez. Munkatársaink több éves tapasztalattal, összeszokott csapatként nyújtanak megoldást minden egyedi kérésre.

Termékeink használatával vállalkozása életében forgalomnövelő és költségcsökkentő hatást érnek el, hatékonyabbá teszik a munkavégzést, a cégen belüli együttműködést, az információáramlást, egyszóval jelentős fejlődést jelentenek. Célunk egy olyan munkahely megteremtése, ahol a szoftverek nagymértékben segítik az ügykezelést és az ügyfelekkel való kapcsolattartást, miközben a belső munkafolyamatokat is támogatják. Ügyfeleink olyan cégek, akik készek részt venni a folyamatos fejlődésben, akik hisznek az innovációban, és akik nem elégszenek meg az átlagossal, mert szükségük van egyedi megoldásokra.

A szolgáltatási háló már nem a jövő, hanem a jelen technológiája, amely lehetővé teszi Önnek és cégének, hogy minden információ elérhetővé váljon bármikor, bárhonnan. Hozzáférhetnek cége értékesítői az ügyfelek telephelyén, vagy akár a cégvezető a világ másik felén mobiljáról, mindezt biztonságos, akár banki szintű titkosítással.

Növelje cége hatékonyságát egyedi ERP szoftverrel, és élvezze a fejlődés nyújtotta sikereket!

Kiemelt termékeink: